“Нибулон” – под санкциями

“Нибулон”  – под санкциями

Не увидят российские реки
украинские баржи и буксиры)))

В опубликованном сегодня списке украинских компаний и предпринимателей, попавших под санкции России, значится “…Вадатурский Алексей Афанасьевич (Вадатурський Олексій Опанасович), дата рождения – 8 сентября 1947 г., место рождения – с. Бендзари, Одесская область, СССР” и, конечно же “… Общество с ограниченной ответственностью сельскохозяйственное предприятие “Нибулон” (товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю сільськогосподарське підприємство “Нiбулон”), Украина, г. Николаев, ул. Каботажный Спуск, д. 1, ЕДРПОУ 14291113″.

Надо полагать, судостроительно-судоремонтный завод “Нибулон” подразумевается по умолчанию.

На сайте “Нибулона” уже появилось официальное заявление следующего содержания:

“Офіційно повідомляємо, що ні Олексій Опанасович Вадатурський, ні ТОВ СП «НІБУЛОН» не мають на території Російської Федерації будь-яких рахунків, майна чи підприємств. Не ведемо ми і ніяких торговельних відносин з російськими та іншими компаніями пострадянських країн, починаючи з середини 90-х років.
З 2013 року ми також припинили придбання товарів і обладнання, які були виготовлені на території Росії або її підприємствами.
Таким чином, жодних економічних наслідків для компанії та генерального директора від введення цих санкцій немає.
Такі дії з боку Росії досить очікувані. Це помста за патріотичну позицію Героя України, генерального директора Олексія Опанасовича та компанії «НІБУЛОН» стосовно військової агресії на території України та анексії Кримського півострова, яку публічно висловлювали.  Помста за розбудову української економіки, за масштабну інвестиційну діяльність, за незалежну Україну, за європейський вектор розвитку нашої держави.
Купуйте українське, блокуйте російське!”.

Вообщем, не увидят российские реки украинские баржи и буксиры))).

Санкционный список России

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *