Закон  «Про внутрішній водний транспорт»  не будет принят в 2019 году!

Закон  «Про внутрішній водний транспорт»
не будет принят в 2019 году!

Похоже, в Верховной Раде Украины изменились вгляды на целесообразность нынешней редакции законопроекта №1182-1 – его доработают и повторно рассмотрят в первом чтении

Пока неизвестно, есть ли реальные поводы для радости, но продвижение законопроекта №1182-1 «Про внутрішній водний транспорт» остановлено. В свое время Ассоциация «Укрсудпром», в числе других общественных объединений, весьма аргументировано возражала против существующей версии этого документа.

И вот вчера, 12 декабря, глава Комитета по вопросам транспорта и инфраструктуры Верховной Рады Юрий  Кисель разместил на своей странице в Facebook пост следующего содержания:

«Засідання Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури показало єдність поглядів на розвиток внутрішнього водного транспорту усіх депутатів комітету (незалежно від фракцій та партій) та членів Європейського Союзу, які також були присутні на засіданні нашого комітету.
Ми відкрито визнаємо недосконалість тексту законопроектів про внутрішній водний транспорт (навіть якщо авторами одного з них є депутати Фракції Слуга Народу) та прийняли рішення рекомендувати відправити законопроект на доопрацювання та повторне перше читання.
Вже скоро судноходна рідна річка Дніпро буде гордістю нашого народу!»

Может, там все уже поняли?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *